LEGO MASTERS producent EndemolShine Nederland ontwikkelt Domino-competitie voor RTL 4

Mediaberichten mrt 11, 2021

Na het succes van de populaire familieshow LEGO® MASTERS is producent EndemolShine Nederland bezig met de ontwikkeling van een Domino-competitie voor RTL 4. Bij dit format – dat oorspronkelijk door EndemolShine Noord-Amerika is bedacht en waarbij wordt samengewerkt met YouTube Domino-sensatie Lily Hevesh – gaat het niet om het verbreken van het wereldrecord, maar om de meest creatieve en imposante Domino-meesterwerken.

In meerdere afleveringen strijden verschillende teams tegen elkaar, waarbij diverse bouwwerken worden gecreëerd die uiteraard eindigen met het welbekende Domino-effect. Uiteindelijk moeten alle stenen om, maar worden de kandidaten vooral ook beoordeeld op de betoverende kunstwerken, waarbij een kleine beweging het verschil kan zijn tussen de ultieme overwinning of een complete ramp.
Wanneer het programma te zien zal zijn bij RTL 4 en de kandidatenoproep van start gaat, maakt EndemolShine Nederland op een later moment bekend. Domino Day is voorlopig uitgesteld door COVID-19.