Banijay Benelux

Contact

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Banijay Benelux

MediArena 2
1114 BC Amsterdam-Duivendrecht
Postbus 12121 1100 AC Amsterdam

Telefoon +31 (0)20-8931000

KVK Amsterdam: 34099281
BTW-nummer: NL8024.50.751B01

Veelgestelde vragen

Dagelijks ontvangen wij vele aanvragen, verzoeken en ideeën. Wij proberen alle mails te lezen, maar helaas zijn wij niet in staat om direct op elk verzoek te reageren. Hieronder vind je informatie dat wellicht al antwoord geeft op jouw vraag of verzoek.

Licenties/ Beeldmateriaal

Wanneer je een vraag hebt met betrekking tot licenties of het opvragen van beeldmateriaal stuur dan een mail naar licenties@banijaybenelux.com

Open sollicitatie

Om te solliciteren bij Banijay Benelux of één van onze labels, verwijzen we je graag door naar de pagina Werken bij op onze website. Hier vind je onze stages en vacatures en kan je ook gelijk online solliciteren. En wil je ons op de hoogte houden van je laatste ervaring of ontwikkeling of een open sollicitatie doen, upload dan hier je CV. Per e-mail of via het contactformulier op deze pagina nemen wij geen sollicitaties aan.

Publiek / deelname programma

Heb je interesse in deelname aan een programma? Houd de social media kanalen van onze contentproducenten dan goed in de gaten, hier worden regelmatig oproepen gedeeld voor publiek en/of deelname aan programma’s. Ga naar de pagina Contentproducenten voor meer informatie.

Producent

Mocht je vragen hebben over een programma die door één van onze labels (EndemolShine Nederland, SimpelZodiak, TVBV, NL Film, Banijay Belgium, Scenery, EndemolShine Scripted, Southfields, Blockbuster Media) wordt geproduceerd, dan vind je op de pagina Contentproducenten een verwijzing naar de website van het productiebedrijf voor de nodige contactgegevens en/of laat een bericht via hun social media kanalen achter.

Programma-ideeën

Op dit moment nemen wij geen externe ideeën voor programma’s in behandeling. Door de grote hoeveelheid e-mails die ons dagelijks worden toegestuurd, is het voor ons niet haalbaar om alle ideeën de aandacht en feedback te geven die ze verdienen.

Mediacontact

Studioverhuur

Banijay Benelux Studio 1 is één van Nederlands grootste en modernste studio’s, geschikt voor zowel grote als kleine televisieproducties. Daarnaast is Studio 1 door zijn ‘Black Box’-karakter, gezellige grand café en uitstekende faciliteiten ook inzetbaar voor corporate evenementen, productpresentaties en bedrijfsfeesten.

Meer informatie