Werken bij

De meest complete contentproducent van de Benelux

Dus jij ziet een carrière bij ons wel zitten? Dat begrijpen we heel goed, want Banijay Benelux is een contentproducent als geen ander. Op deze pagina vind je onze vacatures en lees je meer over onze verschillende initiatieven.

Al onze vacatures

Scroll naar beneden

Hier begint jouw verhaal!

Onze organisatie is onderdeel van het grootste internationale creatieve netwerk en we zijn in Nederland en België de meest complete contentproducent die in alle denkbare genres ontwikkelt en produceert. Banijay Benelux is een plek voor iedereen.

Samen werken we aan mooie, bijzondere en diverse verhalen en streven wij naar een creatieve werkomgeving waar alle collega’s zich welkom en gewaardeerd voelen ongeacht hun achtergrond. We omarmen verschillen en laten dat graag on- en off screen zien. Iedereen is uniek en niemand is hetzelfde en dat maakt dat wat we doen zo goed doen.

Onze collega’s werken bij EndemolShine Nederland, SimpelZodiak, Banijay Belgium, TVBV, NL Film, Scenery, EndemolShine Scripted, Blockbuster Media en Southfields of bij een van onze business support afdelingen. Ze hebben één ding gemeen; het zijn stuk voor stuk bevlogen makers die gezamenlijk zorgdragen voor bijzondere programma’s. Van ‘scripted’ tot ‘non-scripted’ en van de publieke omroep tot commercieel: wij hebben het allemaal in huis en bieden jou zo de mogelijkheid om op ieder moment in je carrière in te stappen of over te stappen voor een uitdagende rol. Bij ons krijg je de kans om je talent in te zetten, waarbij je de ruimte krijgt om de beste content te maken.

Jouw volgende stap… is het begin van een nieuw verhaal.

Initiatieven

Introductie #WeAreBanijay

Nieuwe collega’s krijgen bij Banijay Benelux een warm welkom en uiteraard een kijkje achter de schermen (letterlijk) voor de beste start binnen onze organisatie. Samen met andere nieuwe collega’s volg je het interactieve introductieprogramma, krijg je alle ins & outs over Banijay Benelux en onze internationale organisatie en maak je kennis met collega’s uit de hele organisatie.

Introductie #WeAreBanijay

Dag van de MediaStages

Ieder jaar doen we – in samenwerking met MediaStages – mee aan de week van de Mediastages in april en november. Dit event is voor alle studenten die een stage zoeken in de wereld van Productie, Redactie, Audiovisueel, Vormgeving, Marketing, Communicatie, Research en IT. Tijdens de stagemarkt en speeddatesessies kun je live met onze Recruiters en je mogelijk toekomstige collega’s kennismaken en alles vragen over de stagemogelijkheden bij ons.

Dag van de MediaStages

Banijay Benelux Stage Speeddate

Met ons Stage Speeddate event in mei en november geven wij jong aanstormend talent de kans om zich te presenteren aan onze programmamakers. Jaarlijks hebben wij meer dan 60 uiteenlopende leerplekken beschikbaar bij onze verschillende labels om de nieuwe generatie programmakers een kans te bieden om ervaring op te doen.

Banijay Benelux Stage Speeddate

We vinden elke week wel weer ergens een stukje van het wiel opnieuw uit en schoppen telkens een beetje tegen de grenzen van het genre aan.

Aysu Baydar • Uitvoerend Producent GTST

Ik ben dankbaar voor de kansen die ik de afgelopen jaren heb gekregen om door te groeien binnen de organisatie, zowel op nationaal als internationaal gebied.

Sil Geurtsen • Hoofd Programma Ontwikkeling EndemolShine Nederland

Bij ons werk je samen met verschillende enthousiaste creatieve mensen van wie je veel kunt leren. Durven, leren, kansen pakken, alles is mogelijk!

Madelon Dousi • Manager Human Resources Banijay Benelux

De kracht van goed leiderschap zit ‘m voor mij in de ander de ruimte geven en tegelijk achter hem of haar gaan staan. Ik geloof in leiderschap vanuit authenticiteit.

Peter Lubbers • CEO Banijay Benelux

Heb je vragen?