Onze trots

Onze labels

Dit zijn de verschillende labels van Banijay Benelux – onze storymakers! Elk op hun eigen manier ontwikkelen en produceren zij de mooiste en meest creatieve verhalen, vertelt op de beste manier. Klik op het label voor meer informatie.

 • EndemolShine Nederland

  EndemolShine Nederland

  EndemolShine Nederland is de contentproducent van topamusement en primetime entertainment. Het is het creatieve bedrijf achter succesvolle (internationale) programma’s als Big Brother, LEGO Masters, All You Need Is Love, First & Last, The Next E-Talent, GTST en Miljoenenjacht. Elke dag verrassen de makers de kijkers met spannende spelshows, verrassende talentenjachten, online gameshows, hartverwarmende feelgood programma’s en amusementsshows via verschillende zenders en platforms.

 • SimpelZodiak

  SimpelZodiak

  SimpelZodiak is de specialist op het gebied van reality, adventure en factual content en crime programma’s. Het bedrijf, dat op 1 januari 2021 is ontstaan door de fusie tussen Simpel Media en Zodiak Nederland vertegenwoordigd onder meer de sterke merken als Expeditie Robinson, Hunted, Ik Vertrek, Temptation Island en Het Mooiste Meisje van de Klas, maar produceert ook de crime programma’s van Kees van der Spek.

 • Zodiak Belgium

  Zodiak Belgium

  Ons Vlaamse label Zodiak Belgium is één van de grootste producenten in België die in elk denkbaar genre ontwikkelt en produceert. Denk aan de succesvolle soapserie Familie, Liefde Voor Muziek, De Buurtpolitie, Andy op Patrouille en De Erfgenaam.

 • TVBV

  TVBV

  TVBV is ons label dat confronteert, informeert en amuseert en is opgericht door Jeroen Pauw. Sinds de start in 2000 richten zij zich op het produceren van journalistieke en maatschappelijke programma’s voor publieke omroepen en commerciële zenders. De programma’s zijn toegespitst op de genres actualiteit, human interest en infotainment zoals Op1, De Hofbar, Pauw Komt Binnen, Feyenoord op 1 en Rik over de Grens.

 • NL Film

  NL Film

  Onze creatieve productiemaatschappij NL Film is gevestigd in hartje Amsterdam naast het Museumplein. Zij zijn experts in het produceren van kwaliteitsdrama, awardwinning speelfilms en jeugdprogramma’s. Van NPO series Penoza, Commando’s, Doodstil en jeugdseries als SpangaS en De regels van Floor tot dramaseries Zwarte Tulp en Bluf voor commerciële zenders. Ook produceert NL Film YouTube series, zoals Vakkenvullers en de high school-paranoia-thriller Locked Out.

 • Totem Media

  Totem Media

  Het jongste merk van Banijay Benelux is Totem Media. Zij produceren high-end documentaires, non-scripted en scripted formats, die de wereld over reizen en te zien zijn op platforms als Netflix, Apple en Videoland. Van het revolutionaire High Cuisine, waar sterrenchefs koken met geestverruimende middelen en Human Playground, een documentaireserie over sport, cultuur en traditie wereldwijd tot The Eighth Continent, een serie over de nieuwe maanmissies.

 • Southfields

  Southfields

  Southfields is ons nieuwe sportlabel waar sport en entertainment worden omarmt, creativiteit op topniveau wordt bedreven en sportcontent in de breedste zin van het woord wordt geproduceerd – van voetbal, wielrennen en Formule 1 tot hockey, volleybal en basketbal.

 • Blockbuster Media

  Blockbuster Media

  Het nieuwste label van Banijay Benelux is Blockbuster Media. Een marketing influencer agency dat richt zich op influencer marketing en samenwerkingen aangaat met merken en social influencers, die primair voortkomen uit eigen programma’s zoals Temptation Island en Big Brother. Tevens werken zij samen met influencers die al enigszins gevestigd zijn en zoeken zij samen naar de verbinding met verschillende merken. Binnenkort meer info.