#WeAreBanijay

Wij zijn Banijay Benelux

Een collectief van multi-getalenteerde creatievelingen on- en off-screen, verenigd in ambitie en divers in denken. Met onze unieke contentproducenten ontwikkelen, creëren en distribueren we videocontent met lokale en wereldwijde aantrekkingskracht. Voor elk platform en in alle denkbare genres.

Van populair tot edgy, van ongeschreven goud tot gescripte magie, van luchtig lachen tot intrigerende inzichten. Als meest complete contentproductieorganisatie in de Benelux helpen we onze partners – zenders, omroepen, streamers, distributeurs, adverteerders en maatschappelijke organisaties – om deel uit te maken van het leven van hun publiek met de beste on-screen storytelling – voor ons storymaking.

Bij Banijay Benelux koesteren en stimuleren wij ondernemerschap, creatieve vrijheid, samenwerking en innovatie. We zijn trots op onze hoge kwaliteit content en (inter)nationale merken zoals Big Brother, Penoza, Expeditie Robinson, Op1, Miljoenenjacht, Hunted, Temptation Island, GTST, All You Need Is Love, The Next E-Talent, Commando’s, de Vlaamse soap Familie en Liefde voor Muziek en de YouTube-hits Legends of Gaming, Locked Out en Vakkenvullers. En dat we als grootste sportproducent medeverantwoordelijk zijn voor de voetbalkanalen van ESPN en de Eredivisie.

Banijay Benelux is onderdeel van Banijay: ‘s werelds grootste internationale contentcreatie- en distributiegroep met een eclectische mix van meer dan 120 productiebedrijven in 21 landen en vertegenwoordigt daarmee de meest prestigieuze entertainmentmerken wereldwijd, waaronder MasterChef, Peaky Blinders, Black Mirror, Mr. Bean, Survivor, Wallander, The Kardashians en Extreme Makeover: Home Edition.