Justine Huffmeijer aangesteld als Managing Director van SimpelZodiak

Mediaberichten dec 08, 2021

Justine Huffmeijer is per 1 februari 2022 aangesteld als Managing Director van SimpelZodiak, een label van Banijay Benelux. Zij volgt Laurens Woldberg op, die het bedrijf verlaat en aan de slag gaat als Creatief Producent bij KRO-NCRV. Huffmeijer wordt verantwoordelijk voor de algehele bedrijfsvoering van SimpelZodiak en neemt plaats in het managementteam van Banijay Benelux.

Peter Lubbers, CEO Banijay Benelux: “Met een glimlach verwelkom ik Justine bij SimpelZodiak. Justine heeft een veelzijdige media carrière opgebouwd en een breed netwerk als het gaat om zenders, omroepen en streamers. Haar ondernemende creatieve karakter en enthousiasme voor het mediavakgebied zijn kenmerkend voor haar en belangrijke waarden voor ons bedrijf. Vanuit haar functies bij verschillende zenders heeft zij al meermaals te maken gehad met de krachtige merken van SimpelZodiak. We zien haar komst tevens als een versterking van het managementteam, dat daarbij nu in balans is qua verhouding man/vrouw.”

Justine Huffmeijer, Managing Director SimpelZodiak: “Deze mooie kans die mijn carrièrepad kruiste heb ik met beide handen aangegrepen. Om leiding te mogen geven aan de contentproducent in Nederland die gespecialiseerd is in de genres adventure, reality en factual entertainment ligt mij als geen ander. Ik vind het geweldig dat ik mag bijdragen aan belangrijke merken zoals Hunted, Expeditie Robinson, Ik Vertrek, Temptation Island, de misdaadprogramma’s van Kees van der Spek en vele andere titels. Ik kijk ernaar uit om alle makers te ontmoeten en samen verder te bouwen aan de toekomst van SimpelZodiak.”

Huffmeijer, op dit moment Producent bij Tuvalu Media, werkte onder meer als Gedelegeerd Producent bij Eyeworks en IDTV en was Zenderdirecteur bij Net5. Vervolgens maakte zij de overstap naar RTL 5 waar zij de rol van Programmacoördinator vervulde.

Wij bedanken Laurens voor alles wat hij heeft bereikt met SimpelZodiak en wensen hem veel geluk en plezier bij zijn nieuwe werkgever.

————————————-

 

SimpelZodiak is het productiebedrijf in Nederland op het gebied van realiteit, adventure en factual content. Het bedrijf dat op 1 januari 2021 is ontstaan door de fusie tussen Simpel Media en Zodiak Nederland heeft een passie voor het vertellen van verhalen, het ontwikkelen en produceren van hoge kwaliteit content op een kosteneffectieve manier, voor zowel lineaire tv-omroepen, streamers als onlineplatforms. SimpelZodiak staat onder andere bekend om de sterke merken als Expeditie Robinson, Hunted, Ik Vetrek, Temptation Island, Het Mooiste Meisje van de Klas en de misdaadprogramma’s van Kees van der Spek. SimpelZodiak is een label van Banijay Benelux – de thuishaven van verschillende creatieve content producenten en onderdeel van ’s werelds grootste internationale contentcreatie- en distributiegroep Banijay.